Festudlejning

Vi har alt du skal bruge til den perfekte fest

Festudlejning

Vi skaber unikke fester

Hos Magna Event har vi et stort udvalg af udstyr til dit kommende arrangement. Vi tilbyder blandt andet leje af fadølsanlæg, popcornmaskiner, slush ice maskiner, softice maskiner og candyfloss maskiner. Udlejningen er selvfølgelig med tilbehør.
Vi kan også tilbyde at leje en professionel bartender, som sørger for at sætte farverige drinks på bordet hele aftenen. Vi gør det muligt at levere alt det sjove til netop dit arrangement.

Vil du slippe for afhentning? Mod betaling leverer vi udstyret til din fest. Vi sørger altid for, at udstyret fungere inden det sendes ud. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kommer vi med det samme og fikser det.

Har du spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alt til festen.

Hvorfor vælge Magna Event?

Vores mål er at sørge for at I kan holde den ultimative fest.

  • Totalløsning til festen

    Vi leverer alt hvad du skal bruge til en uforglemmelig fest

  • Fokus på den gode dialog

    Vores kunder er vigtige for os. Vi har derfor fokus på den gode kundedialog.

  • Fest til fair pris

    Vi går op i kvalitet til fair priser når vi skal hjælpe med din fest.

Afhold en unik fest med vores festudlejning

Uanset om du skal afholde en konfirmation, sommerfest, bryllup, julefrokost eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig. Vi har hjulpet mange med at skabe unikke fester, der bliver taget til næste niveau. Mange gange er det de små detaljer, som gør den store forskel. Vi kan lave en skræddersyet løsning ud fra dine behov og ønsker.

Vi leverer altid udstyr af højeste kvalitet og skulle der imod alle forventninger opstå et problem, så fikser vi det selvfølgelig med det samme. Vi har fokus på at levere god kundeservice, hvor kunderne altid kan føle sig trygge.

Kontakt os for en snak om din kommende fest

Brug for hjælp til at sætte de rigtige rammer for netop din fest eller arrangement? Tøv ikke med at kontakte os. Du vil altid kunne få fat på en medarbejder, som kan hjælpe dig, uanset størrelsen på dit arrangement. Du kan kontakte Magna Event på telefon 71 92 93 30 eller på mail event@magna.dk.

Skal vi sætte gang i din fest?