Lej lys- og lydudstyr

Vi har udstyret til at gøre dit event til en succes

Lysudstyr & Lydudstyr

Tag din fest til det næste niveau med det rette udstyr

Skal arrangementet tages til det næste niveau? Vi kan med mange års erfaring i branchen sørge for, at du får det optimale setup til netop dit arrangement. Vi har udstyr, som kan dække ethvert behov, hvad end det er til havefesten derhjemme eller den store firmafesten på kontoret.

Vi lægger vægt på en god dialog og kan vejlede dig i, hvad der vil være det bedste til netop dit arrangement. Det sikrer, at du får præcist det udstyr, som du ønsker. Vi kan bl.a. tilbyde leje af en Soundboks, højtalere, mikrofoner, lyseffekter, projektor og lærred.
En Soundboks leverer musik af høj kvalitet og er nem at betjene med telefonen. Skal du i stedet for afholde en stor filmaften eller bruge et lærred til en konference, så hjælper vi også gerne med det.
Intet arrangement er for stort eller småt. Vi kan levere det hele i lyd- og lysudstyr.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alt til festen.

Hvorfor vælge Magna Event?

Vores mål er at sørge for at I kan holde den ultimative fest.

  • Totalløsning til festen

    Vi leverer alt hvad du skal bruge til en uforglemmelig fest

  • Fokus på den gode dialog

    Vores kunder er vigtige for os. Vi har derfor fokus på den gode kundedialog.

  • Fest til fair pris

    Vi går op i kvalitet til fair priser når vi skal hjælpe med din fest.

Totalløsninger til din fest

Hos Magna Event giver vi dig muligheden for at kombinere lys- og lydudstyr af højeste kvalitet med bl.a fadølsanlæg, popcornmaskine, Slush Ice maskiner og meget andet. Vi kan skabe de perfekte rammer for enhver type af fest. Vi har altid vores kunder i centrum. Du vil altid blive mødt med et smil og en forståelse for dit kommende arrangement. Vi er eksperter i totalløsninger af alle størrelser. Ingen fester er for store eller små for os. Vi har også scener til store og små arrangementer, som vi kan komme og sætte op.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug for hjælp til at sætte de rigtige rammer for netop din fest eller arrangement? Tøv ikke med at kontakte os. Du vil altid kunne få fat på en medarbejder, som kan hjælpe dig, uanset størrelsen på dit arrangement. Du kan kontakte Magna Event på telefon 71 92 93 30 eller på mail event@magna.dk.

Skal vi sætte gang i din fest?