Sjove aktiviteter
til din fest

Sæt gang i festen med sjove aktiviteter

Sjove aktiviteter

Et arrangement med sjov og spas

Hos Magna Event giver vi dig muligheden at sætte lattermusklerne i gang for dine gæster. Hos os kan I bl.a. leje vores promillebriller, som lægger an til sjove lege med følelsen af en meget høj promille. Promillebrillerne ligner en skibrille, men indeholder speciallavet glas, som gør at brugeren ser dobbelt, og det påvirker derfor både balancegang og dybdeforståelse.
Foruden promillebriller tilbyder vi også leje af stødarmbånd, som kan sparke gang i enhver fest. Stødarmbåndet er justerbart, kan bruges til både arme og ben og aktiveres via en fjernbetjening. Stødstyrken kan reguleres.

Skal konkurrencen tages til nye højder? Så er der også mulighed for at leje et beer pong bord. Lejen inkludere bolde og krus til spillet.
Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for netop dit arrangement.
Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at skabe de bedste rammer for deres arrangementer. Vi tilbyder mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi lægger vægt på en god dialog fra starten af. Det sikrer, at vi leverer præcist det, du ønsker, til din fest.

Har du spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alt til festen.

Hvorfor vælge Magna Event?

Vores mål er at sørge for at I kan holde den ultimative fest.

  • Totalløsning til festen

    Vi leverer alt hvad du skal bruge til en uforglemmelig fest

  • Fokus på den gode dialog

    Vores kunder er vigtige for os. Vi har derfor fokus på den gode kundedialog.

  • Fest til fair pris

    Vi går op i kvalitet til fair priser når vi skal hjælpe med din fest.

Skab de optimale rammer for din fest

Skal der skabes de bedste rammer for din fest? Vi kan hjælpe dig med en skræddersyet totalløsning, der matcher dine behov. Vi har alt lige fra popcorn og Slush Ice maskiner til lyd- og lysudstyr. Vil du gå ”all in”, så kan vi tilbyde leje af dygtige DJ’s og bartendere, der kan tage din fest til næste niveau. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi finder altid en løsning, som vores kunder er tilfredse med. Din tilfredshed er vores succes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brug for hjælp til at sætte de rigtige rammer for netop din fest eller arrangement? Tøv ikke med at kontakte os. Du vil altid kunne få fat på en medarbejder, som kan hjælpe dig, uanset størrelsen på dit arrangement. Du kan kontakte Magna Event på telefon 71 92 93 30 eller på mail event@magna.dk.

Skal vi sætte gang i din fest?