Få den ultimative firmafest

Vil du arrangere en uforglemmelig firmafest til din arbejdsplads?

Firmafest

De fedeste aktiviteter til firmafesten – Samlet ét sted

Vi tilbyder totalløsninger til firmafester og andre arrangementer.  Du er derfor kun er ét opkald væk fra at levere årets sjoveste fest for din arbejdsplads. Vi har igennem flere år leveret de fedeste events til vores kunder, og vi har kun i sigte, at fortsætte.

Vi nyder at sammensætte totalløsninger, der gør at du som kunde, blot skal fortælle os, hvad du mangler til dit arrangement. Vi er kvalitetsbevidste, og leverer kun noget vi selv kan stå inde for.

Hos Magna Event har vi overvejet, hvilke aktiviteter der er et absolut “must have” til næste din firmafest. Vi tilbyder derfor bl.a.:

Disse har vi valgt, da de kan være med til at højne niveauet til jeres næste firmafest. Vi sætter fokus på at I skal have det sjovt. Derfor har vi sammensat nogle praktiske ting at leje, sammen med nogle aktiviteter. Kontakt os gerne, så sammensætter vi en skræddersyet totalløsning til dit arrangement.

Har du spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alt til festen.

Hvorfor vælge Magna Event?

Vores mål er at sørge for at I kan holde den ultimative fest.

  • Totalløsning til festen

    Vi leverer alt hvad du skal bruge til en uforglemmelig fest

  • Fokus på den gode dialog

    Vores kunder er vigtige for os. Vi har derfor fokus på den gode kundedialog.

  • Fest til fair pris

    Vi går op i kvalitet til fair priser når vi skal hjælpe med din fest.

Hvem vinder konkurrencer med stødarmbånd

Stødarmbånd kan være årest sjoveste firmafest leg. Man kan helt selv bestemme reglerne. Sammensæt nogle af vores aktiviteter med et stødarmbånd og opfind din egen leg. Vi hjælper naturligvis gerne med nogle sjove idéer.

Skal vi sørge for din næste firmafest?

Få et uforpligtende tilbud på en totalløsning fra os. Vi har altid fokus på vores kunders oplevelse samt den gode dialog, både inden og under selve arrangementet. Skal du leje et fadølsanlæg, slush ice maskine eller andet, så er der altid gratis afhentning på vores lager. Vi kan naturligvis også levere til din lokation på Sjælland.

Vores udstyr er altid i orden, og vi vil altid gerne hjælpe med, at du og dine bekendte får en sjov og festlig aften. Ring ind til os på 71 92 93 30 eller på event@magna.dk og lad os snakke om hvordan din næste fest skal være.

Skal vi sætte gang i din fest?