Om Magna Event

Et eventbureau der går ekstra langt for kunder

Om os

Fokus på service og kvalitet

Vi har altid fokus på at levere udstyr af højeste kvalitet til diverse typer af fester. Vi har siden 2018 lavet totalløsninger for vores kunder. Vi går langt for at opfylde vores kunders ønsker. Står du og mangler noget til din fest, som vi ikke har her på siden, så kontakt os. Vores erfarne eventkoordinator kan med sikkerhed finde en løsning.

Vi kan levere vores udstyr på hele Sjælland. Du vil også have mulighed for at hente det gratis hos os. Vi sikrer en god kundeoplevelse hos os. Vi har en række tætte samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at løfte selv de mest komplekse opgaver. Vi lever at skabe oplevelser for vores kunder.

Har du spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alt til festen.

Hvorfor vælge Magna Event?

Vores mål er at sørge for at I kan holde den ultimative fest.

  • Totalløsning til festen

    Vi leverer alt hvad du skal bruge til en uforglemmelig fest

  • Fokus på den gode dialog

    Vores kunder er vigtige for os. Vi har derfor fokus på den gode kundedialog.

  • Fest til fair pris

    Vi går op i kvalitet til fair priser når vi skal hjælpe med din fest.

Vi har alt til festen

Hos Magna Event har vi alt i udstyr til store og små fester. Du kan bl.a. leje alt i lyd og lys. Uanset hvilke behov du har, kan vi finde en løsning. Vi har udstyr til den lille fest for 20 personer og til den store fest for over 1.000 personer. Vi har også alt i fadølsanlæg, popcornmaskiner, Slush Ice maskiner, og meget mere. Vil du tage din fest til næste niveau, kan du leje en professionel DJ, der sætter gang i dansegulvet. Vi har også dygtige bartendere, der kan sikre lækre cocktails hele festen igennem. Hos os er mulighederne mange. Gennem vores søsterselskab Magna Teknik har vi også et stærkt samarbejde, som kommer vores kunder til gode. Gennem dette samarbejde kan vi leverer teknik til festen, altid i høj kvalitet. Kontakt os for kompetent vejledning, så du får præcis det, du søger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have hjælp til at skabe en fest med udstyr af højeste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte vi står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 71 92 93 30 eller på mail event@magna.dk.

Skal vi sætte gang i din fest?