Lej en DJ
til dit arrangement

Lej en DJ og sæt gang i festen med beats, der matcher netop jeres fest

Lej en DJ

Lej en DJ til din fest

Hos Magna Event tilbyder vi leje af professionelle DJ’s. Med vores dygtige DJ’s er du sikker på en fest, hvor musikken matcher jeres ønsker som publikum. Vores erfarne DJ’s har mange års erfaring og kan spille til enhver type fest.

Lej en DJ til dit:

Vi gør en stor dyd ud af at tilpasse festen til vores publikum, så du kan nyde din aften uden bekymringer eller besvær. Vi har faste DJ’s tilknyttet, så vi altid kan garantere vores kunder den højeste kvalitet. Vores dygtige DJ’s kan spille alle typer af musikgenrer til din fest. Uanset om du vil høre de nyeste hits, holde 80’er fest eller noget helt tredje så sørger vi for, at levere en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi tager naturligvis en god snak sammen inden din fest, så vores DJ er bekendt med jeres musikønsker.

Lej en DJ og sørg for at der er lækre beats til dit loungeområde eller spark ordentligt gang i dansegulvet med alle jeres favoritnumre.

Har du spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med alt til festen.

Hvorfor vælge Magna Event?

Vores mål er at sørge for at I kan holde den ultimative fest.

  • Totalløsning til festen

    Vi leverer alt hvad du skal bruge til en uforglemmelig fest

  • Fokus på den gode dialog

    Vores kunder er vigtige for os. Vi har derfor fokus på den gode kundedialog.

  • Fest til fair pris

    Vi går op i kvalitet til fair priser når vi skal hjælpe med din fest.

Vi er et eventbureau med kunderne i centrum

Hos os er du altid sikker på, at dine ønsker er, og behov er i centrum. Vi starter altid ud med en god dialog, der sikrer, vi kan levere præcis den musik og lyd som, du ønsker. Vi har alt i udstyr til den perfekte fest. Både lys og lyd, men også andre sjove aktiviteter og festudlejning. Du kan regne med en skræddersyet løsning, der lever fuldt ud op til dine ønsker. Lej en DJ hos Magna Event – du vil altid være i trygge hænder hos os.

Vi har fokus på at yde en en god service, hvor du altid kan regne med højeste kvalitet. Vi skaber oplevelser og minder for livet. Vi sikrer, at alt udstyr fungerer uden problemer. Skulle der imod alt forventning opstå et problem, så kommer vi med det samme og fikser det.

Kontakt os for en snak om din kommende fest

Har du spørgsmål til os omkring hvilke muligheder for DJ eller andet der er i netop din fest? Vi står klar til at give dig ærlig og kompetent vejledning, så du får præcis den fest, du ønsker. Vi tror på, at den bedste fest bliver skabt i samarbejde med vores kunder. Hos os får du den perfekte DJ til din fest. Du kan kontakte os på telefon 71 92 93 30 eller på mail info@magna.dk.

Skal vi sætte gang i din fest?